Puppycursus

De eerste weken met uw nieuwe puppy, omvatten gelijk de belangrijkste weken in het leven van uw nieuwe huisgenoot. Uw pup legt in deze periode een basis, die hij de rest van zijn leven met zich meedraagt. Maar hoe begeleid u uw pup in het leggen van een goede basis? KynoKlik helpt u daar graag bij!

De flexibele KynoKlik puppycursus
KynoKlik werkt met een puppyprogramma waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:
+ Goed socialiseren. Socialiseren is veel meer dan uw hond in zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk van de wereld laten zien. Hoe doet u dit op een goede manier, zodat uw pup hier later veel profijt van heeft?
+ Zindelijkheids- en benchtraining
+ Aanleren van nuttige commando’s
+ Voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag (springen, bijten, slopen, agressie rondom voer en bezittingen, enzovoort)
+ Wandelen zonder trekken aan de riem
+ Spelen en loslaten
+ Loslopen en weer hier komen en aanlijnen
+ Goed gedrag op vreemde locaties

Om optimaal in te spelen op u als hondeneigenaar, is bovenstaand programma een flexibel programma. Op het inschrijfformulier kunt u onder andere uw wensen over de inhoud van de cursus aangeven.

Theorie
Om de socialisatie en opvoeding van uw pup tot een succes te maken, is het van belang een stukje basis kennis over honden te krijgen. Tijdens de cursus wordt er daarom, naast de praktijk, ook aandacht geschonken aan het leren begrijpen en herkennen van hondengedrag en de manier waarop onze viervoeters leren. Praktijk en theorie worden zo optimaal mogelijk met elkaar verweven.

Waarom kiezen voor de puppycursus bij KynoKlik?
+ Kleine groepen (maximaal 6 cursisten), waardoor u niet lang stil hoeft te staan en er ruimte is voor persoonlijke begeleiding
+ Gericht op het socialiseren en opvoeden van uw pup en niet op gehoorzaamheidsoefeningen die u nooit gaat gebruiken
+ Gratis begeleiding per telefoon of e-mail buiten de lessen om
+ Les van een gediplomeerd instructeur

Lessen en tarief
De puppycursus bestaan uit een blok van 10 lessen van ongeveer 45 minuten. Voor 10 lessen betaalt u €125,-. Bekijk de agenda voor de startdata van de nieuwe cursussen.
Is een groepscursus niet geschikt voor u of uw puppy? Het is ook mogelijk deze cursus individueel te volgen!

Aanmelden
Wilt zich direct aanmelden voor de puppycursus? Dat kan via de pagina ‘Inschrijven‘!

Heeft u nog vragen over deze cursus, neem dan contact op.