Pubers en Jonge honden

De eerste maanden met je pup zijn voorbij en net op het moment dat je het idee krijgt dat het allemaal heel lekker gaat, begint er het één en ander te veranderen. De lieve, schattige pup die al best heel aardig luisterde is plotseling Oost Indisch doof en lijkt alle genoten opvoeding te zijn vergeten.

Herkenbaar? Vanaf een maand of 5-6 begint de jonge hond te puberen; de hormonen gieren door zijn of haar lijf en grenzen worden verkend en verlegd. Verdere opvoeding en training is in deze leeftijdsfase noodzakelijk en een must om die fijne, lieve en makkelijke hond weer terug te krijgen. Tijdens de Puber en Jonge Honden cursus gaan we hier specifiek mee aan de slag en krijg je de handvatten en ondersteuning die nodig zijn om door deze lastige fase heen te komen. KynoKlik besteedt in deze cursus aandacht aan de opvoeding van uw hond, gehoorzaamheidsoefeningen en leuke oefeningen die de band tussen u en uw hond versterken.

Om optimaal in te spelen op u als hondeneigenaar, stemt KynoKlik de inhoud van de cursus af op uw wensen en doelen.

Voor wie is deze cursus geschikt?
+ Voor honden die de puppycursus hebben voltooid
+ Voor alle honden die ouder zijn dan ongeveer 5 maanden

Theorie
Om goed te leren samenwerken met uw hond, is een stukje basiskennis over honden van groot belang. Tijdens de cursus wordt er daarom, naast de praktijk, ook aandacht geschonken aan het leren begrijpen en herkennen van hondengedrag en de manier waarop onze viervoeters leren. Praktijk en theorie worden zo optimaal mogelijk met elkaar verweven.

Waarom kiezen voor de basiscursus bij KynoKlik?
+ Kleine groepen (maximaal 5 cursisten), waardoor u niet lang stil hoeft te staan en er ruimte is voor persoonlijke begeleiding
+ Gericht op het versterken van de band tussen u en uw hond en de opvoeding, de basis voor een leven lang plezier met elkaar
+ Gratis begeleiding per telefoon of e-mail buiten de lessen om
+ Les van een gediplomeerd instructeur

Lessen en tarief
De basiscursus bestaan uit een blok van 10 lessen van ongeveer 45 minuten. Voor 10 lessen betaalt u €125,-.

Bekijk de agenda voor de startdata van de nieuwe cursussen.

Aanmelden
Wilt u zich direct aanmelden voor de basiscursus? Dat kan via de pagina ‘Inschrijven‘!

Heeft u nog vragen over deze cursus, neem dan contact op.