Individuele puppycursus

De eerste weken met uw nieuwe puppy, omvatten gelijk de belangrijkste weken in het leven van uw nieuwe huisgenoot. Uw pup legt in deze periode een basis, die hij de rest van zijn leven met zich meedraagt. Maar hoe begeleidt u uw pup in het leggen van een goede basis? KynoKlik helpt u daar graag bij!

De flexibele, individuele puppycursus bij KynoKlik
KynoKlik werkt met een puppyprogramma waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:
+ Goed socialiseren. Socialiseren is veel meer dan uw hond in zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk van de wereld laten zien. Hoe doet u dit op een goede manier, zodat uw pup hier later veel profijt van heeft?
+ Zindelijkheids- en benchtraining
+ Aanleren van nuttige commando’s
+ Voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag (springen, bijten, slopen, agressie rondom voer en bezittingen, enzovoort)
+ Wandelen zonder trekken aan de riem
+ Spelen en loslaten
+ Loslopen en weer hier komen en aanlijnen
+ Goed gedrag op vreemde locaties

Om optimaal in te spelen op u als hondeneigenaar, is bovenstaand programma een flexibel programma. Naar aanleiding van uw wensen en situatie, kan bovenstaand programma in overleg worden aangepast. Op het inschrijfformulier kunt u onder andere uw wensen over de inhoud van de cursus aangeven. In de eerste les zal de opzet en inhoud van de cursus worden doorgenomen.

Theorie
Om de socialisatie en opvoeding van uw pup tot een succes te maken, is het van belang een stukje basiskennis over honden te krijgen. Tijdens de individuele puppycursus wordt er daarom, naast de praktijk, ook aandacht geschonken aan het leren begrijpen en herkennen van de taal en het gedrag van uw hond.

Lessen
De individuele puppycursus bestaat uit een blok van 5 lessen van ongeveer 45 minuten. De eerste les vindt bij u thuis plaats, hier gaan wij in op specifieke, huisgebonden onderwerpen (o.a. zindelijkheid) en het aanleren van gewenst gedrag in huis. De overige lessen kunnen, in overleg, op diverse locaties plaatsvinden (kinderboerderij, park, stadscentrum, enzovoort). Heeft u buiten de les om een vraag of probleem, dan kunt u altijd bellen of mailen!

Waarom kiezen voor de individuele puppycursus bij KynoKlik?
+ Een persoonlijk opgesteld programma dat is afgesteld op uw wensen, situatie en hond
+ Persoonlijke, individuele begeleiding waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en vragen
+ Gericht op het socialiseren en opvoeden van uw pup en niet op gehoorzaamheidsoefeningen die u nooit gaat gebruiken
+ Het trainen op locaties draagt optimaal bij aan de socialisatie. Tevens leert uw pup niet plaatsgebonden; hij leert op allerlei locaties onder verschillende omstandigheden met u samen te werken en te luisteren.
+ U hoeft niet op mede-cursisten te wachten
+ Doordat u en uw pup alleen les krijgen, boekt u snel vooruitgang en resultaat

Lessen
De lessen worden gegeven op de trainingslocatie van KynoKlik in Woerden of op uw verzoek op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u thuis.

Tarieven 
– Trainingslocatie in Woerden (Wegens onderhoud van het veld is de trainingslocatie zomer 2021 niet beschikbaar!)
Lessen op de trainingslocatie van KynoKlik in Woerden duren ongeveer 30 minuten. Voor een losse les betaalt u €30,00 
– Training aan huis
Lessen die op uw verzoek elders dan op de trainingslocatie van KynoKlik plaatsvinden duren 60 minuten. Voor een losse les betaalt u €60,00 (excl. reiskosten a €0,19 per kilometer, vanaf postcode 3448 EK).

Aanmelden
Wilt u zich direct aanmelden voor de individuele puppycursus? Dat kan via de pagina ‘Inschrijven‘!

Heeft u nog vragen over deze cursus, neem dan contact op.