Nieuws

Nieuwe cursussen in september!

Na 6 jaar intensief gebruik is het trainingsveld aan een opknapbeurt toe. Deze zomer starten er daarom geen nieuwe cursussen, het nieuwe lesblok zal weer van start gaan eind augustus of begin september. Nieuwe data worden deze week gepubliceerd en vanaf dan is het mogelijk om in te schrijven.

Voor de huidige cursisten van KynoKlik bieden we de komende zomer losse lessen aan, die we in de praktijk zullen geven. Voor nieuwe cursisten is het alleen mogelijk om privé training te volgen. Meer informatie over privé training? Klik dan hier!

Puppycursus van start op 20 maart

Vanwege de grote vraag naar puppycursus, gaat er op zaterdag 20 maart een nieuwe groep van start. Op dit moment is het voor ons enkel toegestaan om in duo´s te trainen. We gaan er vanuit dat we vanaf 15 maart weer in groepen mogen trainen, indien dit toch niet het geval zal zijn, dan zal de startdatum van de puppycursus verschuiven.

Inschrijven? Klik dan hier!

Puppycursus van start op 8 februari

Vanwege de grote vraag naar puppycursus, gaat er op maandag 8 februari een nieuwe groep van start. In overleg met de gemeente Woerden, is het voor ons toegestaan in duo’s te trainen. Op dit moment is het nog mogelijk om in te schrijven voor de les die om 18:30van start gaat. Lessen duren een half uur en het normale lestarief is van toepassing. Indien het weer mogelijk is, dan worden de verschillende duo’s samengevoegd en zal de les gegeven worden om 19:30u. 

Inschrijven? Klik dan hier!

Corona lessen tijdens Lockdown

Op maandag 14 december werden de nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Vanzelfsprekend heeft dit ook gevolgen voor de groepslessen van KynoKlik. Tot en met 9 februari komen alle groepen te vervallen, lopende cursussen zullen na deze periode worden afgerond en nieuwe cursussen zullen daarna pas worden opgestart. Heel erg jammer, maar noodzakelijk.

Het is voor ons nog wel toegestaan om individueel les te geven en deze mogelijkheid willen we graag aan gaan bieden! Op enkele momenten in de week is het mogelijk om te komen trainen, zowel op onze eigen trainingslocatie als op de parkeerplaats bij VEP. Deze trainingsmomenten zijn toegankelijk voor iedereen die momenteel al een cursus bij KynoKlik volgt en voor nieuwe cursisten, die bijvoorbeeld graag willen starten met hun pup.

Data
Trainingen worden in overleg ingepland, op een dag en tijd die voor u past!

Wat is er mogelijk?
Naast Hoopers is het mogelijk om puppycursus te volgen, gehoorzaamheidstraining voor de jonge en wat oudere hond, detectie en balans en coördinatie (enkel op trainingslocatie).

Informatie omtrent de privétrainingen
– U krijgt privétraining gegeven door een gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut. Judith verzorgt alle privétrainingen.
– De trainingen worden enkel buitenshuis gegeven en op locatie (in Woerden).
– De trainingen duren maximaal 30 minuten en worden gedurende deze periode aangeboden tegen een gereduceerd tarief (20,- euro voor puppen tot 6 maanden, 25,- euro voor volwassen honden)

Tijdens de privétrainingen gaan wij correct om met de maatregelen zoals opgesteld door het RIVM:
– We houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van u en uw hond
– U komt alleen met uw hond naar de training, extra mensen zijn niet toegestaan.

Aanmelden
Aanmelden voor een privétraining? Dat kan via het inschrijfformulier of door te mailen naar info@kynoklik.nl