Op maandag 14 december werden de nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Vanzelfsprekend heeft dit ook gevolgen voor de groepslessen van KynoKlik. Tot en met 9 februari komen alle groepen te vervallen, lopende cursussen zullen na deze periode worden afgerond en nieuwe cursussen zullen daarna pas worden opgestart. Heel erg jammer, maar noodzakelijk.

Het is voor ons nog wel toegestaan om individueel les te geven en deze mogelijkheid willen we graag aan gaan bieden! Op enkele momenten in de week is het mogelijk om te komen trainen, zowel op onze eigen trainingslocatie als op de parkeerplaats bij VEP. Deze trainingsmomenten zijn toegankelijk voor iedereen die momenteel al een cursus bij KynoKlik volgt en voor nieuwe cursisten, die bijvoorbeeld graag willen starten met hun pup.

Data
Trainingen worden in overleg ingepland, op een dag en tijd die voor u past!

Wat is er mogelijk?
Naast Hoopers is het mogelijk om puppycursus te volgen, gehoorzaamheidstraining voor de jonge en wat oudere hond, detectie en balans en coördinatie (enkel op trainingslocatie).

Informatie omtrent de privétrainingen
– U krijgt privétraining gegeven door een gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut. Judith verzorgt alle privétrainingen.
– De trainingen worden enkel buitenshuis gegeven en op locatie (in Woerden).
– De trainingen duren maximaal 30 minuten en worden gedurende deze periode aangeboden tegen een gereduceerd tarief (20,- euro voor puppen tot 6 maanden, 25,- euro voor volwassen honden)

Tijdens de privétrainingen gaan wij correct om met de maatregelen zoals opgesteld door het RIVM:
– We houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van u en uw hond
– U komt alleen met uw hond naar de training, extra mensen zijn niet toegestaan.

Aanmelden
Aanmelden voor een privétraining? Dat kan via het inschrijfformulier of door te mailen naar info@kynoklik.nl